Canalons
Light
Ana
Cerezo Balaguer
Ingredients
:
-
500 Grams de Car de vedella
-
250 Grams de Car Magra
-
2 Pitreres de pollastre
-
1 llauna Paté
-
Alls
-
Farina
-
Llet Light
-
Formatge rallat sec
-
1 Caixa Canalons el Pavo
Preparació
:
Tallar
la vedella, la carn magra i la pitrera
a tacs i posar-la em
una paella amb oli.
Pelar
sis o set alls i erogar, la carn amb els alls, posar-li sal, fer a
foc lent , perquè no quedi molt eixuta.
Una
vegada cuita, picar-la i afegir-li el paté i una mica de llet, per
tal de que quedi lligada.
Bulliu
els canalons amb aigua i sal. Escorre'ls i començar a emplenar-los.
Prepareu
una llauna, amb mantega i aneu col·locant els canalons.
Fem
la beixamel, amb una paella, una mica de mantega, llet, farina i
sal.
Una
vegada feta, posar-la per sobre dels canalons afegir el formatge
rallat.
Ficar-los
al forn i gratina'ls
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada