dijous, 7 de maig del 2015


Canalons Light
Ana Cerezo Balaguer
Ingredients :
  • 500 Grams de Car de vedella
  • 250 Grams de Car Magra
  • 2 Pitreres de pollastre
  • 1 llauna Paté
  • Alls
  • Farina
  • Llet Light
  • Formatge rallat sec
  • 1 Caixa Canalons el Pavo

Preparació :



Tallar la vedella, la carn magra i la pitrera a tacs i posar-la em una paella amb oli.

Pelar sis o set alls i erogar, la carn amb els alls, posar-li sal, fer a foc lent , perquè no quedi molt eixuta.

Una vegada cuita, picar-la i afegir-li el paté i una mica de llet, per tal de que quedi lligada.

Bulliu els canalons amb aigua i sal. Escorre'ls i començar a emplenar-los.

Prepareu una llauna, amb mantega i aneu col·locant els canalons.
Fem la beixamel, amb una paella, una mica de mantega, llet, farina i sal.


Una vegada feta, posar-la per sobre dels canalons afegir el formatge rallat.
Ficar-los al forn i gratina'ls




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada