dijous, 21 de maig del 2015

Recetari


Arròs a la cassola





Ingredients  :
                                                                                       
  • 1 ceba
  • 1tomàquet
  • 2 grans d'all picats
  • 1 brot de julivert
  • 2 ametlles torrades
  • ¼ de conill
  • ¼ de pollastre
  • costella de porc
  • 200 gr. ce carcols
  • 1 pebrot verd
  • 1 carxofa
  • oli d'oliva
  • 400 gr. d'arròs
  • brou o aigua


           Preparació:


  1. En una cassola de terrissa, posar oli a foc lent. Ofegar la ceba, el tomàquet i el pèbrot, tot picat per endavant, aixi com la carxofa trossejada  
  2. S'hi afegeixen el conill, el pollastre i la costella de pòrc.
Un cop tot rostit, es rosseja l'arròs i es tira el brou, amb els grans d'all, el julivert i les  ametlles que abans, s'hauran picat amb una mica de brou.
  1. S'hi afegeix una mica de pebre vermell, a fi de donar-hi color.
  2. Quan el brou arrenca el bull, s'hi afegeixen els cargols. La durada de cocció de       tot plegat és de uns 15 minuts, procurant que, en servir-ho a taula, encara suqueigi


                                                                                                         Marta Miró


Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada