Recetari
Arròs a la cassola
Ingredients :
- 1 ceba
- 1tomàquet
- 2 grans d'all picats
- 1 brot de julivert
- 2 ametlles torrades
- ¼ de conill
- ¼ de pollastre
- costella de porc
- 200 gr. ce carcols
- 1 pebrot verd
- 1 carxofa
- oli d'oliva
- 400 gr. d'arròs
- brou o aigua
Preparació:
- En una cassola de terrissa, posar oli a foc lent. Ofegar la ceba, el tomàquet i el pèbrot, tot picat per endavant, aixi com la carxofa trossejada
- S'hi afegeixen el conill, el pollastre i la costella de pòrc.
Un cop tot rostit, es rosseja l'arròs i es tira el brou, amb els grans d'all, el julivert i les ametlles que abans, s'hauran picat amb una mica de brou.
- S'hi afegeix una mica de pebre vermell, a fi de donar-hi color.
- Quan el brou arrenca el bull, s'hi afegeixen els cargols. La durada de cocció de tot plegat és de uns 15 minuts, procurant que, en servir-ho a taula, encara suqueigi
Marta Miró

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada