- NOM DE LA RECEPTA: CUNILL A L‘ALL(Miquel Melero)
- LLISTA D'INGREDIENTS PER 4 PERSONES
- 1 CUNILL DE 1,5 KGS. (aporx.)
- 1 CAP D'ALLS
- 1 GOT DE VI RANCI (250 cl)
- 300 cl D'OLI D'OLIVA VERGE
- SAL
- 200 cl D'AIGUA
- PREPARACIO:
- ES TALLA EL CUNILL A TROSSOS PETIS I ES SALAN.
- AMB UNA PAELLA AMB OLI ES FREXEIS ELCUNILL FINS QUE EN DORI BE.
- ABANS QUE S'ACABI DE DORAR ELCUNILL, ES PELEN ELS ALLS I ES TALLEN A TROSSOS I ES POSEN AMB EL CUNNIL UNA ESTONA.
- UNA VEGADA QUE ESTIGUIN DURATS TAN EL CUNILL COM ELS ALLS ES POSSA EL VI RANCI I L'AIGUA I ES DEIXA BULLI FINS QUE ESTIGUI TOU. NO POT QUEDAR SEC
- SI ES DEIXA REPORSAR DURANT UNES HORAS ESTA MES BO
- ES POT SERVIR AMB UNES PAPATES COM A BASE
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada