dimecres, 20 de maig del 2015


  • NOM DE LA RECEPTA: CUNILL A L‘ALL(Miquel Melero)


  • LLISTA D'INGREDIENTS PER 4 PERSONES
    • 1 CUNILL DE 1,5 KGS. (aporx.)
    • 1 CAP D'ALLS
    • 1 GOT DE VI RANCI (250 cl)
    • 300 cl D'OLI D'OLIVA VERGE
    • SAL
    • 200 cl D'AIGUA

  1.                                               PREPARACIO:

  • ES TALLA EL CUNILL A TROSSOS PETIS I ES SALAN.
  • AMB UNA PAELLA  AMB OLI ES FREXEIS ELCUNILL FINS QUE EN DORI BE.
  • ABANS QUE  S'ACABI DE  DORAR ELCUNILL,   ES PELEN ELS ALLS I ES TALLEN A TROSSOS I ES POSEN AMB EL CUNNIL UNA  ESTONA.
  • UNA VEGADA QUE ESTIGUIN DURATS TAN EL CUNILL COM ELS ALLS ES POSSA EL VI RANCI I L'AIGUA I ES DEIXA BULLI FINS QUE ESTIGUI TOU. NO POT QUEDAR SEC
  • SI ES DEIXA REPORSAR DURANT UNES HORAS ESTA MES BO
  • ES POT SERVIR AMB UNES PAPATES COM A BASE














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada