dimecres, 20 de maig del 2015


  • NOM DE LA RECEPTA: EN BLANC     (Miquel Melero)


LLISTA D'INGREDIENTS PER 4 PERSONES


    • 1 LLUS DE 1 KGS. (Aprox.)
    • 1,5 KGS. DE PATATES ( 1 PATATA PER PERSONA)
    • 60 cl D'OLI DE OLIVA VERGE
    • 1 PEBROT VERD
    • 1 CEBA GRAN
    • 1 TOMAQUET MADUR GRAN
    • 2 DENTS D'ALL
    • 2 LLITROS D'AIGUA

  1. PREPARACIO:
  • En un olla plana (ampla de base) si posara al foc amb l'oli i les dents d'all fins que es dorin.
  • Es pelen les patates i es tallan a daus i si posen a l'olla a bullir
  • Seguidament se posara el pebrot obert per la meitat axi com el tomaquet tambe tallat pe la meitat i ho deixarem bullin durant 15minuts.
  • Una vegada pasat aquest temps si posara el peix a sobre de tot i al cap de cinq minuts es por retirar i servir




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada