- NOM DE LA RECEPTA: EN BLANC (Miquel Melero)
LLISTA D'INGREDIENTS PER 4 PERSONES
- 1 LLUS DE 1 KGS. (Aprox.)
- 1,5 KGS. DE PATATES ( 1 PATATA PER PERSONA)
- 60 cl D'OLI DE OLIVA VERGE
- 1 PEBROT VERD
- 1 CEBA GRAN
- 1 TOMAQUET MADUR GRAN
- 2 DENTS D'ALL
- 2 LLITROS D'AIGUA
- PREPARACIO:
- En un olla plana (ampla de base) si posara al foc amb l'oli i les dents d'all fins que es dorin.
- Es pelen les patates i es tallan a daus i si posen a l'olla a bullir
- Seguidament se posara el pebrot obert per la meitat axi com el tomaquet tambe tallat pe la meitat i ho deixarem bullin durant 15minuts.
- Una vegada pasat aquest temps si posara el peix a sobre de tot i al cap de cinq minuts es por retirar i servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada